Gyűrűbolt.hu
  Karikagyűrűk 
  Eljegyzési gyűrűk 
  Drágaköves gyűrűk 
  Fülbevalók 
  Nyakékek 
  Karkötők 
  Kosár, információ 
  GYIK 
JEGYGYŰRŰK


AJÁNDÉK ÖTLETEK


AKCIÓS AJÁNLATOK
Nyakékek
65.000 Ft
Gyűrűk
70.000 Ft
Nyakékek
55.000 Ft

Partnerek


Kosár tartalma

TermékkódDarabJellemzőkEgységárÁrKirakom a kosárból

Összesen: 0 Ft
Céginformáció

Központi bemutatótermünk:
H&B Diamond Kft.
1075 Budapest, Király u. 1.
Info line: +36 20 945-3770
Engedélyszám: MKEH-NEHITI 2015 PR : 7468


Kérjük, hogy a honlapunkon válassza ki a keresett ékszert, és rendelje meg. Ha nem biztos a rendelésében, akkor írja a megjegyzés rovatba azt, hogy még nem végleges a rendelése. Erre azért van szükség, mert a weboldalunkon feltüntetett árakat csak így tudjuk garantálni!
Az online megrendelés után minden esetben telefonon felvesszük Önnel a kapcsolatot.


Médiaajánlat

A gyurubolt.hu weboldal üzemeltetője és mériaértékesítője:
HYPERWEB Informatikai Kft.
www.hyperweb.hu
Info line: +36 30 905-1002

Ha hirdetni szeretne ezen a honlapon, kérjük keressen bizalommal! Lehetőség van egyedi banner megjelenésre is a jelenleg láthatókon kívül.


Általános tudnivalók

- Áraink magyar forintban értendőek és az Általános Forgalmi Adót tartalmazzák.
- A megrendelés menete: A megvásárolni kívánt termék(ek) adatlapján kattintson a "Kosárba teszem" gombra. A megrendelés a Megrendelő adatainak megadása után a "Megrendelés elküldése" gombra kattintva véglegesíthető.
- A megrendelés fogadását követően munkatársunk minden esetben felveszi önnel a kapcsolatot. Egyeztetjük a megrendelés minden adatát, időpontot egyeztetünk egy személyes találkozóra ahol megbeszéljük a rendelni kívánt ékszer minden paraméterét. Előleg fizetése szükséges az ékszer vételárának 20%-a. Kérjük ezen adatokat (pl. telefonszám, e-mail) a későbbi félreértések elkerülése érdekében pontosan adja meg. Amennyiben ezen adatok valamelyike hibás, kérjük ezt mihamarabb email-ben vagy telefonon jelezze felénk.
- A megrendeléss nem minősül írásba foglalt szerződésnek, kinyomtatásra illetve iktatásra nem kerül.
- 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalmmal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a honlapunkon szereplő árak és egyéb adatok megfeleljenek a valóságnak, az esetleges hibákért ugyanakkor felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a megrendelt termék árában vagy elérhetőségében változás következett be, a megrendelőt erről e-mailben értesítjük. A termékekről feltüntetett képek egyes esetekben minimálisan eltérhetnek a termék valódi külsejétől mivel kézi készítésűek.

Termék átvétele :
- A megrendelt termékeket telefonon egyeztetett belvárosi üzletünkben lehet átvenni.

Fizetés:
- Rendelés esetén 20% előleg befizetése személyesen vagy átutalással illetőleg a fennmaradó rész az ékszer átvételekor.

Szavatosság, garancia:
- A ékszerekre 1 év garancia vonatkozik.
- A garancia érvényesítéséhez a hibás terméket kérjük az eredeti tanúsítvánnyal (H&B Design 1075 Budapest, Király u.1.) visszajuttatni.
- A szavatossaágot/garanciát csak abban az esetben áll módunkban érvényesíteni, ha a terméket hiánytalanul, az eredeti tanúsítvánnyal és/vagy garancialevéllel együtt küldi vissza.
- A garanciális igény nem érvényesíthető:
   - A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodásokra illetve sérülésekre
   - A méretváltoztatásokra
   - Az termék anyagából adódó egészségügyi hatásokra (pl, fémallergia)
   - A különféle vegyszerek (kozmetikumok, tisztítószekrek, stb.) által okozott károsodásokra, elszineződésekre
   - A használatból eredő kopásra illetve korrodálásra

- A javítás céljából visszajuttatott terméket megvizsgáljuk, és javítását a lehető legrövidebb időn belül megkezdjük. Ezen javítások Megrendelő részére természetesen díjmentesek. Amennyiben a termék vizsgálata során kiderül, hogy a hiba valamely olyan okból keletkezett, melyre a garanciális igény nem érvényesíthető (lásd feljebb), az esetleges javítási illetve szállítási költség a Megrendelőt terheli. Ebben az esetben a javítás megkezdése előtt a Megrendelőt a várható költségekről tájékoztatjuk. Amennyiben a Megrendelő ebben az esetben nem kéri a javítás elvégzését, a terméket visszajuttatjuk a Megrendelőhöz.
- A garanciális ügyintézés további részleteire a PTK-ban, a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben, illetve a 151/2003 (IX. 22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadók.

A vásárlástól való elállás, pénzvisszafizetési garancia:
- Figyelem! A 17/1999 (II. 5.) Korm. rendelet 5.§ c) pontjaának értelmében méretre elkészített karikagyűrű(k) illetve egyedi ékszer rendelése esetén a Megrendelőt a vásarlástól való elállás joga nem illeti meg!

Adatvédelem:
- Az oldal üzemeltetője kijelenti, hogy a hatályos adatvédelmi jogszabályok (így az 1992. évi LXIII. törvény) rendelkezéseinek megfelelően minden személyes adatot véd és titkosan kezel. A megrendelőlapon megadott személyes adatokat harmadik fél részére soha, semmilyen körülmények között nem adja ki.


ELJEGYZÉSI GYŰRŰK


AJÁNLÓ
Gyűrűk
262.000 Ft
Gyűrűk
197.900 Ft
Gyűrűk
183.000 Ft
Gyűrűk
183.000 Ft

Csoportos lottó, kollektív lottó