A tuti megjelenés titka férfiaknak

Barber

A férfiak jelentős hányada törekszik arra, hogy minél jobban nézzen ki, és jelenjen meg az utcán, eseményeken, rendezvényeken. Most adunk pár tanácsot, tippet, amire mindenképp érdemes odafigyelni:

Öltözz mindig az alkalomnak megfelelően! A ruháid legyek egymással harmóniában. Minden darabja stimmeljen a többihez. És persze a megfelelő lábbeliről se feledkezz meg, ez is fontos része az öltözékednek, mert nagyon sokan ezt is megnézik!

Viselj megfelelő órát vagy ékszert! A legtöbb férfi számára az óra jelenti az ékszert, ami valóban ide is sorolandó, azonban lehetünk bátrabbak is ennél. Egy divatos karkötő vagy nyaklánc is jól jöhet egy-egy outfit esetén!

Legyen divatos a hajad, és az arcszőrzeted is! A legtöbb barber shop Budapest területén alkalmas arra, hogy trendi, modern frizurát varázsoljon Neked. Sőt, ha borostád, vagy szakállad is van, akkor azt is bátran rábízhatod a gyakorlott barberekre.

Légy ápolt, és illatos. Az ápoltságba beletartozik a fent említett frizura mellett az ápolt köröm is! Aztán persze jobb, ha illatos is vagy, és a fürdés és a dezodor mellett a parfüm is előkerülhet. Persze csak olyan mennyiségben, hogy az ne legyen zavaró mások számára.

Megosztás