Felújítás ház színezéssel

Festék

Néha jó egy kis felújítás, megújulás. Ha csak egy kicsit szeretnénk alakítani a házunk megjelenésén, de felújításra nincs szükség, akkor érdemes elgondolkozni az átfestésén.

Nyilván ezt akkor lehet praktikus megoldás, ha a közeljövőben nem tervezünk a ház hőszigetelését, amikor a felületeket úgy is újra kell majd színezni

Az átfestés rendkívül egyszerűen megoldható. Kapható homlokzati festék, ami jó színtartó képességű, és jól ellenáll a napsugárzásnak is. Ezzel a festékkel a a megfelelően jó állapotban levő nemesvakolatok átfesthetők, így az egész házunknak új színt adhatunk. Azt azért jó észben tartani, hogy szükség lehet állványra, vagy létrára ahhoz, hogy minden részt elérjünk.

Ha valaki nem szeretne ilyen mértékű átalakítást, akkor lehet, hogy elég lehet csak a kerítés rozsdamentesítése és átfestése, vagy más kisebb méretű színezés. A lényeg, hogy előre jól tervezd meg, hogy milyen színt szeretnél. Ne ott a festékboltban dönts a színről, hanem gondos tervezés és próbafestés is előzze meg azt, mielőtt a teljes felületre elegendő festéket vásárolnál!

Megosztás