Egyedileg gyártott felvonulási szekrény

Felvonulási szekrény

Sokan helyen használnak felvonulási szekrényeket. Leginkább építkezéseken találkozni vele, hiszen ott sok kivitelezőnem van szüksége áramra, és a még ki nem épített elektromos hálózat miatt általában felvonulási szekrény segítségével oldják meg ezt a problémát.
Ezen felül használják olyan helyeken is, ahol ideiglenesen kell elektromos hálózat. Ilyenek a fesztiválok, ahol mobil árusok, street food büfék üzemelnek. Sőt, a nagyobb zenei fesztiválokon is gyakran szükség lehet rá.
Azt azonban nem szabad elfelejteni, mindenhol más az igény. Van, akinek csak 3 fázisú csatlakozó kell, vagy épp a másik véglet, hogy csak 230V-os csatlakozók. Ha valaki nem talál az igényeinek megfelelő felvonulási szekrényt, akkor viszont megéri egyedileg legyártatni!
Egy villanyszerelő is megtud egy ilyet építeni, azonban jobb egy erre specializálódott céget megbízni a munkával. Ott rendelkezésre áll minden alkatrész, és a rutin és a szakértelem is, illetve a szabványok pontos ismerete.
Minden esetben érdemes kikérni szakértő véleményét is az ideális konfigurációról, mert biztos tud adni hasznos tanácsot is.

Megosztás