Így csökkentsd az adminisztráció idejét

Cégkivonat

Egy kisebb cég esetén nagyon bosszantó, amikor az ügyvezetőnek arra kell pazarolnia a drága idejét, hogy a szükséges adminisztratív dolgokat elvégezze.
Persze nagyobb cégek megengedhetik maguknak, hogy egy asszisztenst alkalmazzanak erre, azonban az is olyan kiadás, ami jobb lenne, ha csökkenthető lenne.
Az adminisztratív feladatok idejének csökkentésével jelentős megtakarítás érhetők el főleg, akkor ha a tehermentesített személy tud hasznos, értékteremtő munkát is végezni.
Talán a legegyszerűbb dolog, ha nem kell elmenni egy csomaggal a postára a feladáskor, hanem a futár házhoz jön azt felvenni, ezzel csomó időt takaríthatunk meg.
Azonban még nagyobb a megtakarítás, ha például egy hiteles cégkivonat beszerzését egy egyszerű cégkivonat letöltéssel intézzük a számítógépünk mellől, így elkerülve az időpontkérés, utazást, várakozást.
Ma már egyre több hiteles irat szerezhető be már online is, azonnal letölthető formában.
Látható, hogy az ilyen apróbb trükkökkel mennyi idő és költség takarítható meg bárki számára, épp ezért, mielőtt elindulnánk személyesen elintézni egy hivatali ügyet, érdemes rákeresni az interneten, hátha létezik már online megoldás is rá.

Megosztás